Τηλεφωνική απάτη
Πλήθος καταγγελιών για απάτες στο Βόλο

Πολλά λογιστικά γραφεία και φοροτεχνικοί στο Βόλο καταγγέλλουν απόπειρα εξαπάτησης των πελατών τους από επιτήδειους τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Τι καταγγέλλουν

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ανυποψίαστοι πολίτες δέχονται τηλεφωνήματα από κάποιους που προσποιούνται τους εργαζόμενους λογιστικών γραφείων και ζητούν τους κωδικούς e-banking, προκειμένου δήθεν να προχωρήσουν την αίτηση για να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι χρήματα από το market και youth pass.

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όπως αναφέρουν εκπρόσωποι λογιστικών γραφείων οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δίνουν τους προσωπικούς τους κωδικούς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vivlia
«Η φαντασία κάνει τα παιδιά πιο έξυπνα»: Γιατί τα παραμύθια είναι πιο σημαντικά από τα μαθήματα
Το μυστικό της νοημοσύνης των παιδιών; Παραμύθια και δημιουργική σκέψη
«Η φαντασία κάνει τα παιδιά πιο έξυπνα»: Γιατί τα παραμύθια είναι πιο σημαντικά από τα μαθήματα