Βραυρώνα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βραυρώνα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς που πέταξαν στο βρέφος στα σκουπίδια

Σε προσωρινή κράτηση τέθηκαν, μετά την απολογία τους, οι γονείς του βρέφους που κατηγορούνται ότι το σκότωσαν και το πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών στη Βραυρώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι με καταγωγή από το Νεπάλ φαίνεται να υποστήριξε ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό. Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι όταν το γέννησε δεν έκλαψε, δεν είχε σφυγμό και ήταν μελανιασμένο.

Συνειδητοποίησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τι έχει συβεί και πάνω στον πανικό της έβαλε το νεογνό στη σακούλα για να το πετάξει. Η 24χρονη έδειχνε μετανιωμένη κατά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Βραυρώνα: «Η μητέρα του νεογνού έχει μετανιώσει»

«Εάν η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς των εντολέων μου, θα αλλάξει η ποινική τους μεταχείριση. Δε θα στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Συνεπώς, θα αποφυλακιστούν», λέει ο δικηγόρος του ζευγαριού Δημήτρης Ζορμπάς στο Star.

«Έχει μετανιώσει, ζήτησε συγγνώμη. Ήταν λάθος της, φοβήθηκε. Φοβήθηκε ότι λόγω άγνοιας των νόμων και του σύντομου χρόνου διαμονής της στη χώρα θα είχε κάποια προβλήματα. Δυστυχώς, επέλεξε αυτό τον τρόπο κι όχι να ενταφιάσει το παιδί, ή να προβεί στην καύση του. Είναι Βουδίστρια, όπως δήλωσε. Ήταν θλιμμένη και έβαλε τα κλάματα πολλές φορές» πρόσθεσε. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stratos
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Στρατολογική κατάσταση: Οι νέοι κανόνες για έκδοση, χρήση και επιβεβαίωση εγγράφων
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Ο καθηγητής Ευάγγελος Λιάτσικος έκανε επέμβαση στην Αθήνα μέσω Κίνας και έγραψε ιστορία στην τηλεχειρουργική
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων