Στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται εκτός κινδύνου το 11 μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη.
Το βρέφος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» χρειάστηκε να χειρουργηθεί, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι από δαγκωματιές του τετράποδου ζώου.
Η επίθεση
Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο διαμέρισμα οικογένειας στη Νέα Σμύρνη, όταν ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να δαγκώνει το μωρό, καθώς οι γονείς του το τάιζαν.
Η μητέρα, την ώρα του επεισοδίου, ήταν στην κουζίνα και έτρεξε στο παιδί της όταν άκουσε τις κραυγές του.
Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο σκύλος έχει απομακρυνθεί από το σπίτι και δεν πρόκειται να πλησιάσει ξανά το παιδί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom