nosokomeio
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το 11 μηνών παιδάκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο

Στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται εκτός κινδύνου το 11 μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη.

Το βρέφος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» χρειάστηκε να χειρουργηθεί, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι από δαγκωματιές του τετράποδου ζώου.

Η επίθεση

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο διαμέρισμα οικογένειας στη Νέα Σμύρνη, όταν ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να δαγκώνει το μωρό, καθώς οι γονείς του το τάιζαν.

Η μητέρα, την ώρα του επεισοδίου, ήταν στην κουζίνα και έτρεξε στο παιδί της όταν άκουσε τις κραυγές του.

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο σκύλος έχει απομακρυνθεί από το σπίτι και δεν πρόκειται να πλησιάσει ξανά το παιδί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων
Η υπουργός Παιδείας υπέγραψε την απόφαση για επικαιροποίηση των αδειών ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λίστα)
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων