Κοινωνία 0

Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου το 11 μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από σκύλο

nosokomeio
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το 11 μηνών παιδάκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο

Στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται εκτός κινδύνου το 11 μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη.

Το βρέφος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» χρειάστηκε να χειρουργηθεί, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι από δαγκωματιές του τετράποδου ζώου.

Η επίθεση

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο διαμέρισμα οικογένειας στη Νέα Σμύρνη, όταν ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να δαγκώνει το μωρό, καθώς οι γονείς του το τάιζαν.

Η μητέρα, την ώρα του επεισοδίου, ήταν στην κουζίνα και έτρεξε στο παιδί της όταν άκουσε τις κραυγές του.

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο σκύλος έχει απομακρυνθεί από το σπίτι και δεν πρόκειται να πλησιάσει ξανά το παιδί.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία