σχολικό
Το μικρό παιδί έμεινε μέσα στο σχολικό δεμένο στο καρεκλάκι του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά όταν οδηγός και συνοδηγός σχολικού λεωφορείου άφησαν για 6 ώρες ένα 5χρονο αγόρι κλεισμένο στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, την καταγγελία έκανε ο 52χρονος πατέρας του παιδιού στο ΑΤ Κηφισιάς. Ο πατέρας όπως κάθε πρωί στις 8 παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό λεωφορείο προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο.

Το παιδί φέρεται να αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο και το ξέχασαν μέσα. Σύμφωνα με το Mega ο οδηγός και η 70χρονη συνοδός στάθμευσαν το όχημα μακριά.

Στις 2 το μεσημέρι, δηλαδή 6 ώρες μετά, ενημερώθηκε η οικογένεια από το σχολείο. Προφανώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και είδε το παιδί κλαμένο. Το παιδί ήταν κλειδωμένο και δεμένο στο καρεκλάκι του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Agrotica _slider.jpg
Συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 31η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – Agrotica 2026

Με την ενίσχυση των επαγγελματικών συνεργειών και τη συστηματική ενημέρωση του αγροτικού κόσμου για τις νέες τεχνολογικές...

Συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 31η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – Agrotica 2026