Στη σκιά των απειλών του ISIS θα διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Europa Conference League στο γήπεδο «Opap Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο - το βράδυ της 29ης Μαΐου - αναμένεται να μετατραπεί σε φρούριο.
Η ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική υπηρεσία - σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν τεθεί σε συναγερμό, προκειμένου να αποτραπεί τρομοκρατικό χτύπημα. Επιπλέον, τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο Βέλγιο κλιμάκιο τριών Ελλήνων αξιωματικών που είναι οι επικεφαλής του σχεδίου ασφαλείας.
Υπενθυμίζεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση «ISIS» εξαπέλυσε επίθεση κατά των τεσσάρων γηπέδων που φιλοξένησαν τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Champions League.
Συγκεκριμένα, το ίδρυμα «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος (Daesh, ISIS), δημοσίευσε την εικόνα μιας αφίσας που απειλεί το «Παρκ Ντε Πρενς», «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το «Μετροπολιτάνο» και το «Έμιρεϊτς» με μήνυμα «Σκοτώστε τους όλους».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Alfavita Newsroom