police
Προφυλακιστέα κρίθηκε η πατροκτόνος

Στη φυλακή θα οδηγηθεί η 49χρονη που το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο.

Η γυναίκα θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν άντεχε την κακοποιητική συμπεριφορά

Νωρίτερα, η 49χρονη γυναίκα για 40 λεπτά έδινε εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επανέλαβε ότι προέβη στο έγκλημα καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της επί σειρά ετών.

Η συνήγορος υπεράσπισης που ορίστηκε από το Δικαστήριο, ζήτησε η 49χρονη να παραμείνει ως τη δίκη σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές.

Το έγκλημα

Η δράστις του εγκλήματος, που φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, κατάφερε στον 70χρονο πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα.

Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως σκότωσε τον πατέρα της. «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», είπε στο τηλεφώνημα λίγο πριν τις 08:30. Στο σπίτι του θύματος στον Άγιο Νικόλαο στο Βαθύ έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και ιατροδικαστής.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χριστοδουλάκης
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»
Τι χώρα θέλουμε; Μια χώρα που κινείται με πρόχειρες ρυθμίσεις και διορθώνει εκ των υστέρων τα λάθη της ή μια χώρα που σχεδιάζει με σοβαρότητα από την...
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»