police
Προφυλακιστέα κρίθηκε η πατροκτόνος

Στη φυλακή θα οδηγηθεί η 49χρονη που το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο.

Η γυναίκα θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν άντεχε την κακοποιητική συμπεριφορά

Νωρίτερα, η 49χρονη γυναίκα για 40 λεπτά έδινε εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επανέλαβε ότι προέβη στο έγκλημα καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της επί σειρά ετών.

Η συνήγορος υπεράσπισης που ορίστηκε από το Δικαστήριο, ζήτησε η 49χρονη να παραμείνει ως τη δίκη σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές.

Το έγκλημα

Η δράστις του εγκλήματος, που φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, κατάφερε στον 70χρονο πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα.

Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως σκότωσε τον πατέρα της. «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», είπε στο τηλεφώνημα λίγο πριν τις 08:30. Στο σπίτι του θύματος στον Άγιο Νικόλαο στο Βαθύ έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και ιατροδικαστής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα