καρχαρίας ζάκυνθος
Καρχαρίας δάγκωσε 16χρονο που πήγε να τον βγάλει φωτογραφία όταν τον ψάρεψε

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία καθώς την ώρα που μία οικογένεια ψάρευε στη Δυτική Παραλία της Αδελαΐδας, ο μικρός γιος έπιασε έναν καρχαρία και στη συνέχεια το άγριο ζώο τον δάγκωσε.

Το 16χρονο αγόρι που έπιασε τον μεγάλο λευκό καρχαρία 5 τραυματίστηκε όταν το άγριο ζώο τον δάγκωσε  στο πόδι ενώ τον σήκωσε από την ουρά για να τραβήξει φωτογραφία την... ψαριά του λίγο πριν ρίξεο τον καρχαρία πίσω στη θάλασσα.

«Έπιασα μια πένσα, έβγαλα το γάντζο από αυτό», είπε ο πατέρας στην Australian Broadcasting Company. «Έπειτα το σήκωσε για να το πετάξει πίσω στο νερό και να το τραβήξει μια φωτογραφία, και καθώς το σήκωσε, ταλαντεύτηκε και τον δάγκωσε!

«Τότε έπεσα κάτω και άνοιξα το στόμα του και ο καρχαρίας τον άφησε να φύγει. Τον σηκώσαμε και τον πετάξαμε πίσω στο νερό».

Το δάγκωμα άφησε δύο «μεγάλες πληγές» που απαιτούσαν ράμματα. «Συνέβη πολύ γρήγορα γιατί από το δάγκωμα του ποδιού του μέχρι την απελευθέρωση πέρασαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα», δήλωσε ο πατέρας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τέμπη
Ανοίγει ο δρόμος για τις εκταφές των θυμάτων στα Τέμπη – Έγινε δεκτό το αίτημα για τη μεταφορά της σορού θύματος στο εξωτερικό
Δικαίωση για τους γονείς του Χρήστου Τηλκερίδη: Η δικαιοσύνη επιτρέπει την έρευνα σε εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού
Ανοίγει ο δρόμος για τις εκταφές των θυμάτων στα Τέμπη – Έγινε δεκτό το αίτημα για τη μεταφορά της σορού θύματος στο εξωτερικό
φρουρ
Φρουροί της Επανάστασης: Προειδοποίηση για άμεσα αντίποινα αν δεν παύσουν οι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
Οι Φρουροί της Επανάστασης «δείχνουν» τον δρόμο των αντιποίνων
Φρουροί της Επανάστασης: Προειδοποίηση για άμεσα αντίποινα αν δεν παύσουν οι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό