Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα καπνιστής πέστροφας
Ανακαλείται καπνιστή πέστροφα Καρπενησίου με Listeria

Η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes διαπιστώθηκε σε προϊόν της επιχείρησης «Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ Ο.Ε. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ» από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών του ΥΠΑΑΤ, σε συνέχεια διερεύνησης καταγγελίας που υποβλήθηκε στον ΕΦΕΤ.

Κατόπιν τούτου η επιχείρηση ανακάλεσε προληπτικά τα εξής προϊόντα της:

«Καπνιστή Πέστροφα Καρπενησίου (φιλέτο)», με εμπορική ονομασία «frésco» και ημερομηνία παραγωγής από 23.01.2024 έως και 10.04.2024 (ημερομηνία λήξης από 22.05.2024 έως και 08.08.2024).

«Καπνιστή Μαριναρισμένη Πέστροφα Καρπενησίου (φιλέτο)», με εμπορική ονομασία «frésco» και ημερομηνία παραγωγής από 24.01.2024 έως και 09.04.2024 (ημερομηνία λήξης από 21.08.2024 έως και 05.11.2024).

«Καπνιστή Πέστροφα Καρπενησίου (ολόκληρη)», με εμπορική ονομασία «fresco» και ημερομηνία παραγωγής από 24.01.2024 έως και 28.03.2024 (ημερομηνία λήξης από 22.07.2024 έως και 24.09.2024).

Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας συνεχίζουν τους ελέγχους και η επιχείρηση έχει τεθεί σε επιτήρηση.

Οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν.

 H ενημέρωση της εταιρείας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivi_grothia.jpg
«Δικαιώθηκαν» οι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα: Αθώωση των μελών της ΕΛΜΕ
Το Εφετείο επιβεβαιώνει τη συνδικαλιστική ελευθερία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών
«Δικαιώθηκαν» οι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα: Αθώωση των μελών της ΕΛΜΕ