Κως: Σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, εκδορές και εκχυμώσεις είχε το νεκρό βρέφος
Κρατούνται οι γονείς του νεκρού κοριτσιού

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό μωρό στην Κω, όπου το μετέφεραν οι γονείς του στο νοσοκομείο.

Το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην Κω φέρει εκδορές, εκχυμώσεις, ενώ υπάρχουν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ο πατέρας του βρέφους κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφία.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024) στην Κω, όταν στις 19.45 η μητέρα διαπιστώνει ότι το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με την αστυνομία άρχισε να φωνάζει ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να συνεφέρει το κοριτσάκι.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν για βοήθεια. Στις 20.15 η μητέρα κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ένας άλλος ένοικος της πολυκατοικίας παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

«Στις 20.25 έφτασαν στο σπίτι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης.

Την 20:32΄ ώρα, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος κατέληξε την 20:45΄ ώρα», αναφέρει η αστυνομία.

Ανατριχιαστική αποκάλυψη

Σύμφωνα με ενημερωτικό της αστυνομίας «οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του, καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση που δε συνάδει με την ηλικία του.

Στις 21.05  ενημερώθηκε η Υπηρεσία του Τ.Α. Κω και αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο Κω, όπου κατά το μακροσκοπικό έλεγχο της σορού του επιβεβαίωσαν όσα ανέφεραν οι ιατροί».

Στη συνέχεια σύμφωνα με το ενημερωτικό της αστυνομίας «προσήχθησαν στο Τ.Α. Κω τόσο η μητέρα του βρέφους, όσο και ο πατέρας του, που στο μεταξύ είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο. Οι εν λόγω προφορικά ανέφεραν ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τον πρωκτικό δακτύλιο δήλωσαν άγνοια».

Οι αστυνομικές αρχές μέχρι στιγμής έχουν λάβει 10 καταθέσεις από γιατρούς, διασώστες και γείτονες που έτρεξαν για βοήθεια,  ενώ η σορός του παιδιού μεταφέρεται με σκαφος του λιμενικού στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου. Παράλληλα σήμερα στο σπίτι που μένει η οικογένεια θα πραγματοποιηθεί αυτοψία παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας  πρωτοδικών της Κω, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως τα τυχόν διαπραχθέντα αδικήματα και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

στρατιωτικές σχολές
«Μπλόκο» στους αποφοίτους ΕΠΑΛ από τις Σχολές Αξιωματικών παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις - Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί μηχανικοί
Στον «αέρα» η υπόσχεση για το 10% των θέσεων Αξιωματικών σε μαθητές ΕΠΑ.Λ.
«Μπλόκο» στους αποφοίτους ΕΠΑΛ από τις Σχολές Αξιωματικών παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις - Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί μηχανικοί
Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής
Τραγωδία στα Τέμπη: Αίτημα για αναβάθμιση της δίωξης του Κώστα Καραμανλή σε κακούργημα
Στον Άρειο Πάγο οι συγγενείς θυμάτων - Ζητούν κακουργηματική δίωξη για τον Καραμανλή
Τραγωδία στα Τέμπη: Αίτημα για αναβάθμιση της δίωξης του Κώστα Καραμανλή σε κακούργημα
Ευάγγελος Βενιζέλος
Επίτιμος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή από τη Νομική και τη Θεολογική Σχολή Αθηνών
Σε κλίμα συγκίνησης η αναγόρευση του Ευάγγελου Βενιζέλου σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ
Επίτιμος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή από τη Νομική και τη Θεολογική Σχολή Αθηνών
Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: Ενότητα με «αστερίσκους» και το βλέμμα στις κάλπες – Το παρασκήνιο του Πολιτικού Συμβουλίου
Η διεύρυνση της Χαριλάου Τρικούπη στη «σκιά» των καταστατικών κανόνων και των επιστροφών
ΠΑΣΟΚ: Ενότητα με «αστερίσκους» και το βλέμμα στις κάλπες – Το παρασκήνιο του Πολιτικού Συμβουλίου