kairos_kakokairia_vroxi
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, σημειώθηκαν κατά τόπους από το μεσημέρι της Παρασκευής 19/04 έως το πρωί του Σαββάτου 20/04.

Σύμφωνα, τα τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και σε συμφωνία με τις προγνώσεις, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε Θεσσαλία και Σποράδες.

Το μέγιστο ύψος βροχής έως το πρωί του Σαββάτου 20/04 καταγράφηκε στη Γλώσσα Σκοπέλου (119 χιλιοστά) και ακολούθησε η πόλη της Καρδίτσας (117 χιλιοστά). Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται το αθροιστικό ύψος υετού από την Παρασκευή 19/04 έως και το πρωί του Σαββάτου 20/40 και ενδεικτικά τα ακριβή ύψη σε επιλεγμένους σταθμούς του δικτύου.

χαρτης

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες, τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
Κλάδοι με περισσότερες πόρτες απ’ όσες νομίζετε
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
φοιτητής μουσική
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
Η ευκολία που προσφέρουν είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν λείπουν οι προβληματισμοί σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό.
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
δασκαλα
Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν χωρούν εύκολα σε αριθμούς, αλλά γίνονται εμφανείς στην καθημερινότητα. Μία από αυτές αφορά τους

Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο