pasxa
Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Η πρώτη εκτίμηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Με άστατο καιρό θα κάνουμε Πάσχα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος παρουσίασε την πρώτη εκτίμησή του για τις καιρικές συνθήκες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αναλυτικότερα, ο καιρός τη Mεγάλη εβδομάδα αλλά και το Πάσχα, σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία θα είναι άστατος με βροχοπτώσεις, με τον υδράργυρο να πέφτει σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες κοντά δηλαδή από 19 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Τα φαινόμενα δεν θα είναι επικίνδυνα ωστόσο θα έχουμε έναν άστατο καιρό με βροχοπτώσεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα που θα κρατήσει μέχρι και το Πάσχα.

Η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας θα αλλάξει και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για κίνηση ψυχρών αέριων μαζών από την κεντρική Ευρώπη προς τη χώρα μας και αυτό θα δημιουργήσει ένα άστατο σκηνικό.

«Βλέπουμε δηλαδή ότι ο άστατος καιρός θα μας πάει μέχρι τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά καθώς θα πηγαίνουμε μπρος το Πάσχα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες ειδικά μετά τη Μεγάλη Τετάρτη» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ - ΗΠΑ
Κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Νέο κύμα επιθέσεων του Ιράν με νεκρούς, τραυματίες και εκρήξεις σε πολλές χώρες
Πύραυλοι και drones σε Ισραήλ, Κόλπο και αεροδρόμια – Χιλιάδες πτήσεις ακυρώνονται και η περιφερειακή ένταση εκτινάσσεται
Κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Νέο κύμα επιθέσεων του Ιράν με νεκρούς, τραυματίες και εκρήξεις σε πολλές χώρες