podosfairo
Οπαδός μαστίγωσε επιθετικό της Αλ Ιτιχάντ μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου

Ένα απίστευτο επεισόδιο με φίλαθλο να μαστιγώνει τον Μαροκινό επιθετικό της Αλ Ιτιχάντ, Αμπντεραζάκ Χαμντάλα, σημειώθηκε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου στη Σαουδική Αραβία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Χαμντάλα με το τέλος του αγώνα και την ήττα της Αλ Ιτιχάντ με 4-1 από την Αλ Χιλάλ και ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο άκουσε έναν οπαδό να τον βρίζει και πήγε να του ζητήσει τον λόγο.

Όταν τον πλησίασε ο Μαροκινός επιθετικός πέταξε νερό στον οπαδό, ο οποίος με τη σειρά του έβγαλε ένα μαστίγιο και τον χτύπησε δύο φορές.

Χάρη την παρέμβαση των οπαδών που βρίσκονταν εκεί και του επιτελείου της Αλ Ιτιχάντ δεν ξέφυγε περισσότερο η κατάσταση, καθώς ο Χαμντάλα ήταν έτοιμος να απαντήσει στον συγκεκριμένο οπαδό.

Το βίντεο, φυσικά, κάνει τον γύρο του κόσμου και τα δημοσιεύματα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστηρίζουν πως ο οπαδός συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Άμπου Ντάμπι.

Δείτε το βίντεο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!