νοσοκομειο
Ο 40χρονος σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε και κλωτσούσε την σύζυγό του, ενώ γιατροί και νοσηλεύτριες τον καλούσαν να ηρεμήσει

Πανικός επικράτησε στο νοσοκομείο του Βόλου, στους διαδρόμους της παιδιατρικής κλινικής, όταν ένας 40χρονος άρχισε να απειλεί τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε και κλωτσούσε την σύζυγό του, ενώ γιατροί και νοσηλεύτριες τον καλούσαν να ηρεμήσει.

Όλα έγιναν όταν η μητέρα που έχει την επιμέλεια του παιδιού τους, μετέφερε την 13χρονη κόρη τους στο Νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία. Εκεί, εμφανίστηκε ο πατέρας, εναντίον του οποίου έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει.

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news, ο 40χρονος την κατηγόρησε ότι δεν τον ενημέρωσε για την ασθένεια του παιδιού και σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας την απείλησε «να την σκοτώσει και να την κάψει», ενώ την κλώτσησε.

Στην κλινική επικράτησε πανδαιμόνιο και κλήθηκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να τον απομακρύνουν.

Εκείνος ωστόσο δεν αποχωρούσε και η μητέρα κάλεσε την αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Γιατροί και νοσηλεύτριες καλούσαν τον πατέρα να ηρεμήσει και να φύγει εκείνος όμως συνέχιζε να προκαλεί φασαρία και όταν εμφανίστηκε η αστυνομία συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι που θα δικαστεί παραμένει κρατούμενος, όπως αποφάσισε το δικαστήριο. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-1024x585.jpg
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
Πανελλαδικές: Μέχρι πότε οι εξετάσεις και τα παρελκόμενά τους θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας; Γιατί ψάχνουμε τις...
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
εοφ
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
«Επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων», λέει ο ΕΟΦ - Ποιο είναι
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»