gynaikoktonia
Σε κρίσιμη κατάσταση ο γυναικοκτόνος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας - «Οι γιατροί δίνουν μάχη να κρατηθεί στη ζωή «προκειμένου να επιστρέψει στη φυλακή, εκεί όπου ανήκει»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, που μίλησε στο ΣΚΑΙ, ο 39χρονος γυναικοκτόνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «οι γιατροί δίνουν μάχη να κρατηθεί στη ζωή «προκειμένου να επιστρέψει στη φυλακή, εκεί όπου ανήκει - κι όχι σε ψυχιατρικό νοσοκομείο».

Υπενθυμίζεται, πως ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής στις φυλακές του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον εντόπισαν στη μία μετά τα μεσάνυχτα στο πάτωμα του θαλάμου, όπου κρατείται.

Στο λαιμό του έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία, ενώ φαίνεται πως για την απόπειρα χρησιμοποίησε τις γάζες που του είχαν βάλει οι γιατροί για τον αυτοτραυματισμό του.

Αμέσως έγιναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στην συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα