Κοινωνία

Άγιοι Ανάργυροι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γυναικοκτόνος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

gynaikoktonia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε κρίσιμη κατάσταση ο γυναικοκτόνος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας - «Οι γιατροί δίνουν μάχη να κρατηθεί στη ζωή «προκειμένου να επιστρέψει στη φυλακή, εκεί όπου ανήκει»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, που μίλησε στο ΣΚΑΙ, ο 39χρονος γυναικοκτόνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «οι γιατροί δίνουν μάχη να κρατηθεί στη ζωή «προκειμένου να επιστρέψει στη φυλακή, εκεί όπου ανήκει - κι όχι σε ψυχιατρικό νοσοκομείο».

Υπενθυμίζεται, πως ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής στις φυλακές του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον εντόπισαν στη μία μετά τα μεσάνυχτα στο πάτωμα του θαλάμου, όπου κρατείται.

Στο λαιμό του έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία, ενώ φαίνεται πως για την απόπειρα χρησιμοποίησε τις γάζες που του είχαν βάλει οι γιατροί για τον αυτοτραυματισμό του.

Αμέσως έγιναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στην συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία