nekros_ekab
Τον βρήκε η μητέρα του στο δωμάτιό του

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος 14χρονου μαθητή στα Χανιά. Το παιδί, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να μπορέσουν οι γιατροί να το σώσουν τελικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων το απόγευμα της Πέμπτης το παιδάκι, που αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, βρισκόταν με τη μητέρα του στο σπίτιΌταν εκείνη πήγε στο δωμάτιο του, επειδή σταμάτησε να το ακούει, το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το παιδί αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μητέρα του ανήλικου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, ενώ φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Φόρουμ Δελφών
Τσίπρας από Δελφούς: "Θεωρείτε λογικό να παίρνει ο δάσκαλος 800 ευρώ και να πληρώνει ενοίκιο 400;"
«Δεν είναι πατριωτισμός να μην έχουμε σχολεία» - Η ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την Παιδεία
Τσίπρας από Δελφούς: "Θεωρείτε λογικό να παίρνει ο δάσκαλος 800 ευρώ και να πληρώνει ενοίκιο 400;"