Πυροσβεστική4
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το μέτωπο της φωτιάς είναι καλύτερο, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες

Για τέταρτη μέρα καίει η φωτιά στα Πιέρια Όρη, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αδιάκοπη «μάχη» απέναντι στο πύρινο μέτωπο.

Σύμφωνα με τον δασάρχη Πιερίας, Πέτρο Παπαπέτρου, που μίλησε στο ΟΡΕΝ η φωτιά έχει κάψει 2.500 στρέμματα τα οποία είναι μεικτό δάσος. «Οι οξιές δεν έχουν πάθει ζημιές, στα πεύκα πέρασε η φωτιά έρπουσα, έχουν καεί κάποιοι κάποιες συστάδες πεύκων αλλά δεν έχουν γίνει τεράστιες καταστροφές όπως αυτές που είδαμε στο παρελθόν στην Εύβοια ή αλλού».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το μέτωπο της φωτιάς είναι καλύτερο, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Παρόλα αυτά, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς. Συγκεκριμένα 150 πυροσβέστες με 36 υδροφόρα οχήματα επιχειρούν στο σημείο, με τη συνδρομή εννέα πεζοπόρων τμημάτων και εθελοντών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λογότυπο ΑΣΕΠ
Οι 13 διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για 16.739 μόνιμες προσλήψεις - Πώς και πότε θα γίνουν οι προσλήψεις στο δημόσιο
Το χρονοδιάγραμμα των 16.739 μόνιμων προσλήψεων του 2026 μέσω ΑΣΕΠ
Οι 13 διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για 16.739 μόνιμες προσλήψεις - Πώς και πότε θα γίνουν οι προσλήψεις στο δημόσιο
mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε