peripoliko astinomia perama
Η γυναικοκτονία συνέβη δίπλα στη σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος - Μπροστά στα μάτια αστυνομικού που δεν αντέδρασε

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της γυναικοκτονίας.

Μετά την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της, η 28χρονη συνοδεία του φίλου της βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 5 μέτρων από την σκοπιά του κτιρίου, ο 40χρονος της επιτέθηκε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Αμέσως μετά έστρεψε το μαχαίρι προς το μέρος του και αυτοτραυματίστηκε, θέλοντας να δώσει τέλος και στη δική του ζωή.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια του φίλου της νεαρής γυναίκας που έβαλε τις φωνές και τουλάχιστον ενός αστυνομικού, ο οποίος εκτελούσε χρέη σκοπιάς έξω από το αστυνομικό τμήμα αλλά έμεινε άπραγος μπροστά στο έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 28χρονη που έπεσε θύμα της τραγικής γυναικοκτονίας είχε ζητήσει να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της πριν το στυγερό έγκλημα.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το OPEN, δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ζήτησε περιπολικό και της είπαν ότι πρέπει να καλέσει στο 100 και να μεταβεί περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Η 28χρονη είπε ότι θα καλέσει αυτή στο 100 και, βγαίνοντας από το τμήμα, μιλούσε με την Άμεση Δράση, την είδε ο δράστης, της επιτέθηκε και στο κέντρο του 100 άκουσαν τις φωνές της.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τη δολοφονία

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών» αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;

«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλατα
Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα: Ένα γρήγορο και χορταστικό πιάτο
Ένας συνδυαζμός γεύσης και πρακτικότητας, αποτελώντας ιδανική επιλογή είτε για ένα ελαφρύ γεύμα στο γραφείο είτε ως συνοδευτικό.
Σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα: Ένα γρήγορο και χορταστικό πιάτο
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ για Βελόπουλο: Εμφανίστηκε πάλι ο «αυτοφωράκιας» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σκληρό ροκ μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης με φόντο τη σύνθεση σε ΑΔΑΕ και Ταμείο Παρακαταθηκών
ΠΑΣΟΚ για Βελόπουλο: Εμφανίστηκε πάλι ο «αυτοφωράκιας» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Κυριακή Μάλαμα
Κυριακή Μάλαμα για Κέντρα Καινοτομίας: «Ποιο είναι το σχέδιο μετά το Ταμείο Ανάκαμψης;»
Στη Βουλή το μέλλον των 13 δομών: Οι ημερομηνίες λήξης, η υποστελέχωση και τα 5,5 εκατ. ευρώ που «γεννούν» ερωτήματα
Κυριακή Μάλαμα για Κέντρα Καινοτομίας: «Ποιο είναι το σχέδιο μετά το Ταμείο Ανάκαμψης;»