sxoleio
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σοκάρει ο τραυματισμένος μαθητής: «Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε, έτρεχα να ξεφύγω»

Σοκ έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση με τον 19χρονο που επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Κυψέλη και τραυμάτισε έναν μαθητή και τον διευθυντή.

Μάλιστα, αύριο (29/03) αναμένεται να απολογηθεί ο δράστης, ο οποίος θέλησε να τιμωρήσει τον Νιγηριανό μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από μερικές ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας 14 ετών, που φοιτά στο ίδιο σχολείο.

Η μητέρα του κατηγορούμενου μίλησε στο STAR και υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «ο γιος μου δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι σε κατάσταση – σοκ το παιδί».

«Το παιδί μου δεχόταν bullying από τον Νιγηριανό. Τον χτυπούσε, τον έβριζε, τα πάντα. Δεν ξέρω τι δουλειά είχε με το παιδί. Το σφυρί δεν είναι δικό μας, το μαχαίρι εντάξει. Δεν ξέρω πού βρήκε το σφυρί, μήπως στο σχολείο», επεσήμανε ακόμη.

Ο μαθητής που έγινε στόχος του 19χρονου εξωσχολικού μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του Live News και περιγράφει μέσα από το κρεβάτι του νοσοκομείου πώς ο άνδρας με καταγωγή από τη Γεωργία άρχισε να τον καταδιώκει μέσα στους διαδρόμους του σχολείου.

«Το αγόρι με χτύπησε στο κεφάλι μου. Στο κεφάλι εδώ. Το αγόρι μπήκε μέσα στην τάξη μου, με χτύπησε στο κεφάλι, εγώ άρχισα να τρέχω έξω στις σκάλες, με χτυπάει ξανά, τρέχουμε. Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε. Και μετά βγάζει μαχαίρι και χτυπάει τον διευθυντή του σχολείου».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΟΑΣΘ
ΟΑΣΘ: Αυξάνεται στα 100€ το πρόστιμο για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο
Σε ισχύ οι νέες κυρώσεις για την εισιτηριοδιαφυγή – Δυνατότητα μείωσης του προστίμου κατά 50% με αγορά κάρτας απεριορίστων διαδρομών
ΟΑΣΘ: Αυξάνεται στα 100€ το πρόστιμο για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026 σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
Πανελλήνιες 2026: Σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάζονται αύριο οι υποψήφιοι
Αύριο είναι η δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων
Πανελλήνιες 2026: Σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάζονται αύριο οι υποψήφιοι
WhatsApp
Προσοχή στα μηνύματα «παγίδες»: Νέες απάτες μέσω WhatsApp, SMS και social media
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι κυβερνοεγκληματίες αξιοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, ψεύτικες ταυτότητες και deepfake περιεχόμενο για να αποσπούν χρήματα...
Προσοχή στα μηνύματα «παγίδες»: Νέες απάτες μέσω WhatsApp, SMS και social media