Thumbnail
Έσπασε την μεσοτοιχία και αφαίρεσε κοσμήματα μεγάλης αξίας

Κοσμηματοπωλείο στην οδό Αθηνάς, στην Πλατεία Ομονοίας, έγινε στόχος κλοπής-διάρρηξης με την μέθοδο του «ριφιφί», σήμερα τα ξημερώματα (22/03).

Άγνωστος δράστης αφού εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα παρακείμενου πολιτιστικού κέντρου, στη συνέχεια, έσπασε τη μεσοτοιχία, εισήλθε εντός της επιχείρησης και αφαίρεσε κοσμήματα και ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ.

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης διέφυγε με την πολύτιμη λεία του. Από την Ασφάλεια συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή ώστε να μπορέσουν να τον ταυτοποιήσουν και να φτάσουν στα ίχνη του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

skilos
Ζήλια στους σκύλους: Πώς να αναγνωρίσετε τα σημάδια και να τον κατανοήσετε
Αν και πολλοί θεωρούν ότι αφορά αποκλειστικά τους ανθρώπους, η πραγματικότητα δείχνει πως και οι σκύλοι μπορούν να τη βιώσουν.
Ζήλια στους σκύλους: Πώς να αναγνωρίσετε τα σημάδια και να τον κατανοήσετε