Νοσοκομείο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τραυμάτισε νοσηλεύτρια και αστυνομικό

Στη σύλληψη μιας 43χρονης που έκλεβε αντικείμενα από νοσηλευόμενους και συνοδούς στο νοσοκομείο «Μεταξά», προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η 43χρονη εισήλθε πρωινές ώρες της 17-3-2024 στο νοσοκομείο, όπου προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, προέβη σε κλοπή κινητών τηλεφώνων, χρηματικού ποσού και τραπεζικής κάρτας από νοσηλευόμενους και συνοδούς.

Στη συνέχεια η συλληφθείσα πραγματοποίησε αγορές με την τραπεζική κάρτα που είχε αφαιρέσει.

Οι πράξεις της 43χρονης έγιναν αντιληπτές από το ιατρικό προσωπικό και συνοδούς και κατά την προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, η κατηγορούμενη άσκησε σωματική βία με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας νοσηλεύτριας. Δύναμη της Άμεσης Δράσης κατάφερε να συλλάβει την 43χρονη, ενώ κατά την άφιξή της στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Από την έρευνα στην κατοχή της ανευρέθησαν τα αφαιρεθέντα τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους και -30- φαρμακευτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Η 43χρονη κατηγορείται για ληστείαδιακεκριμένη κλοπή, βία κατά υπαλλήλων, σωματικές βλάβες, απάτη με υπολογιστή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka-syndikalismos.jpg
Εκπαιδευτικοί κατά ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης: Στάση εργασίας και συγκέντρωση ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις την Πέμπτη 21 Μαΐου 2026

Με μια σκληρή ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής...

Εκπαιδευτικοί κατά ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης: Στάση εργασίας και συγκέντρωση ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις την Πέμπτη 21 Μαΐου 2026
paidia_kids_kataskinoseis.jpg
Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 70.000 vouchers - Οι δικαιούχοι
Σε ΦΕΚ η απόφαση για τις παιδικές κατασκηνώσεις της ΔΥΠΑ - Ποιοι δικαιούνται έως 30 ημέρες δωρεάν διαμονή
Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 70.000 vouchers - Οι δικαιούχοι