Έκτακτο επίδομα το Πάσχα: «Δεν θα δοθεί» - Η ανατροπή από τα χείλη του πρωθυπουργού
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Θα μπορούσα να πω εκλογές έρχονται θα δώσουμε κάτι, αλλά δεν θα δώσουμε επίδομα Πάσχα»

Δεν πρόκειται να δοθεί έκτακτο βοήθημα για το Πάσχα στις ευάλωτες οικογένειες, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

«Έχουμε να υλοποιήσουμε έναν πολύ δύσκολο προϋπολογισμό και έχουμε κάνει πρόσθετες παρεμβάσεις με τον τομέα της υγείας» εξήγησε.

«Την 1η Απριλίου θα γίνει η αύξηση του κατώτατου μισθού και αν έχουμε κάτι, θα γίνει προς το τέλος του χρόνου. Θα μπορούσα να πω εκλογές έρχονται θα δώσουμε κάτι, αλλά δεν θα δώσουμε επίδομα Πάσχα» επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύξηση των μισθών κατά της ακρίβειας

Αναφερόμενος, δε, στο ζήτημα της ακρίβειας, επέμεινε ότι ο βασικός τρόπος αντιμετώπισής της είναι η αύξηση των μισθών, επαναλαμβάνοντας τον στόχο της κυβέρνησης για μέσο μηνιαίο μισθό στα 1.500 ευρώ στο τέλος της τετραετίας, αλλά και λέγοντας ότι ο κατώτατος μισθός σε λίγες ημέρες θα ανέβει πάνω από τα 800 ευρώ, συμπαρασύροντας και διάφορα επιδόματα ή τριετίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της ακρίβειας, δίνοντας έμφαση στα πρόστιμα που επιβάλλονται σε  διάφορες εταιρείες και στο κόστος που έχουν στη φήμη τους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Φραγκογιάννης
Μυθικός Γιώργος Φραγκογιάννης: Ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ με 44,88 δευτερόλεπτα
Ο Γιώργος Φραγκογιάννης συνέτριψε ένα ρεκόρ 20 χρόνων σπάζοντας το «φράγμα» των 45 δευτερολέπτων στα 400 μέτρα
Μυθικός Γιώργος Φραγκογιάννης: Ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ με 44,88 δευτερόλεπτα