Thumbnail
«Έκανα λάθος, πήγα μαζί του 5-6 φορές»

Συγκλονίζει τα όσα λέει η 14χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία γέννησε πριν λίγες μέρες, ενώ τρεις άντρες βρίσκονται ενώπιων της Δικαιοσύνης.  

Η ανήλικη φαίνεται να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της παρά το γεγονός ότι θα γίνει τεστ DNA στους τρεις άνδρες. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του πατριού λέει ότι είχε πει ψέματα για εκείνον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι αυτό είχε πει σε κάποιον από τους μεγαλύτερους άνδρες ότι ο πρώτος άνδρας με τον οποίο είχε σεξουαλική επαφή ήταν ο πατριός της.

Σήμερα η 14χρονη αρνείται ότι είχε απρεπείς σχέσεις με τον πατριό τον οποίο αναγνωρίζει ως πατέρα της και μιλάει για τον άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί σύμφωνα με την ίδια.

«To παιδί το έχω στην αγκαλιά μου. Είναι κορίτσι. Είμαι μια χαρά αλλά ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… Θα ήθελα να βγει επειδή είπα εγώ κάτι ψέματα.

Ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου. Μου λένε ότι θα μου πάρουν το μωρό. Ο άνθρωπος που είχαν σχέσεις είναι 48 και είναι φίλος του πατέρα μου.

Ήταν ένα λάθος και τότε δεν ήξερα τι θέλω και έγινε. Έγινε 5-6 φορές με τη θέλησή μου. Ο μπαμπάς μου ο βιολογικός δεν ξέρω που μένει. Ο πατριός με έχει μεγαλώσει σαν πατέρας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα