Thumbnail
«Έκανα λάθος, πήγα μαζί του 5-6 φορές»

Συγκλονίζει τα όσα λέει η 14χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία γέννησε πριν λίγες μέρες, ενώ τρεις άντρες βρίσκονται ενώπιων της Δικαιοσύνης.  

Η ανήλικη φαίνεται να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της παρά το γεγονός ότι θα γίνει τεστ DNA στους τρεις άνδρες. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του πατριού λέει ότι είχε πει ψέματα για εκείνον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι αυτό είχε πει σε κάποιον από τους μεγαλύτερους άνδρες ότι ο πρώτος άνδρας με τον οποίο είχε σεξουαλική επαφή ήταν ο πατριός της.

Σήμερα η 14χρονη αρνείται ότι είχε απρεπείς σχέσεις με τον πατριό τον οποίο αναγνωρίζει ως πατέρα της και μιλάει για τον άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί σύμφωνα με την ίδια.

«To παιδί το έχω στην αγκαλιά μου. Είναι κορίτσι. Είμαι μια χαρά αλλά ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… Θα ήθελα να βγει επειδή είπα εγώ κάτι ψέματα.

Ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου. Μου λένε ότι θα μου πάρουν το μωρό. Ο άνθρωπος που είχαν σχέσεις είναι 48 και είναι φίλος του πατέρα μου.

Ήταν ένα λάθος και τότε δεν ήξερα τι θέλω και έγινε. Έγινε 5-6 φορές με τη θέλησή μου. Ο μπαμπάς μου ο βιολογικός δεν ξέρω που μένει. Ο πατριός με έχει μεγαλώσει σαν πατέρας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τράπεζα, Νιγηρία, φυλακή
Άνδρας προτίμησε τη φυλακή παρά να επιστρέψει 1,1 εκατ. δολάρια που πήρε από λάθος
Ο Ojo Eghosa Kingsley είδε την τράπεζα να του πιστώνει κατά λάθος 1,5 δισεκατομμύρια νάιρα και αποφάσισε να τα ξοδέψει με την οικογένειά του
Άνδρας προτίμησε τη φυλακή παρά να επιστρέψει 1,1 εκατ. δολάρια που πήρε από λάθος
mitsotakis-erdogan
Στην Άγκυρα η ελληνική κυβερνητική αποστολή - Ποιοι συνοδεύουν τον Μητσοτάκη
Στο περιθώριο των εργασιών θα πραγματοποιηθεί και η κατ’ ιδίαν συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ένα ακόμη κρίσιμο...
Στην Άγκυρα η ελληνική κυβερνητική αποστολή - Ποιοι συνοδεύουν τον Μητσοτάκη
κουβα
Σοβαρό πλήγμα στις αερομεταφορές της Κούβας - Αναστέλλεται ο ανεφοδιασμός αεροσκαφών λόγω ενεργειακής ασφυξίας
Επίσημη ειδοποίηση προς τις αεροπορικές εταιρείες - Η ενεργειακή κρίση πίσω από την απόφαση
Σοβαρό πλήγμα στις αερομεταφορές της Κούβας - Αναστέλλεται ο ανεφοδιασμός αεροσκαφών λόγω ενεργειακής ασφυξίας