Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (08/03) στις Αρχές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα ατόμων άνοιξε πυρ εναντίον ενός άνδρα στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι, έξω από ένα κατάστημα με ναργιλέδες στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και έμεινε δύο ώρες διασωληνομένος και στη συνέχεια πέθανε.
Αρχικά, οι μηχανές του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτες στο σημείο τον σταθεροποιήσαν και στην συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.
Δείτε το βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom