ΕΟΦ
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Ποιο προϊόν ανακαλεί ο ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ απαγορεύει τη διακίνηση και διάθεση ενός ακόμη συμπληρώματος διατροφής, γιατί περιέχει ένα μη εγκεκριμένο νεοφανές συστατικό.

Το προϊόν

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΦ, πρόκειται για το προϊόν Hiro Lab NMN NAD+BOOSTER 15g της εταιρείας Muscle Power Marcin Szczepanik. Η εταιρεία του συγκεκριμένου συμπληρώματος διατροφής, εδρεύει στην Πολωνία. Το μη – εγκεκριμένο νεοφανές συστατικό που εντοπίστηκε σε αυτό λέγεται nicotinamide mononucleotide (NMN).

Η προμήθεια του παραπάνω προϊόντος έγινε από την Πολωνία. Το προϊόν επιπλέον δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Οι επιχειρήσεις που το έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται να εφαρμόσουν την απόφαση του ΕΟΦ.

Ο Οργανισμός τονίζει ότι η απόφασή του αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nekros_ekab
Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με τρόλεϊ στη λεωφόρο Δεκελείας
Ο 27χρονος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με τρόλεϊ στη λεωφόρο Δεκελείας