Φρίκη στη Λάρισα: Γιατρός συνελήφθη για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του μέσα στο αμάξι
Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 3χρονης κόρης του

Νέα υπόθεση παιδικής κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας , αυτήν την φορά στην Λάρισα, όπου ένας γιατρός κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 3χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γιατρός συνελήφθη για ασέλγεια στην κόρη του, την οποία είχε βάλει μέσα στο αμάξι και διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του παιδιού», ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος μόνος στο αυτοκίνητο με την ανήλικη κόρη του, η οποία έχει γεννηθεί τον Νοέμβριο 2020 στη Λάρισα, φέρεται να διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της. Ειδικότερα, φέρεται να χρησιμοποίησε το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το χρονικό

Από τη μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγό του γιατρού, υποβλήθηκε σε βάρος του δράστη έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη στις 14:00 αντί για τις 10:00 της 27ης Φεβρουαρίου 2024, ώρα που ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη και συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Η μικρή εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 227 ΚΠΔ, για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Παράλληλα, παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε προκειμένου να ερευνηθεί για βιολογικό υλικό. Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα