δικαστήριο
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/INTIME NEWS
Τι ανέφερε η εισαγγελέας για την 39χρονη που είχε ρίξει βιτριόλι στον σύζυγό της

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος 37χρονου από την εν διαστάσει σύζυγό του, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, τον Οκτώβριο του 2022.

Όπως αναφέρει το cretapost, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της 39χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, καθώς επίσης και την ενοχή του οδηγού ταξί για τη φυγάδευσή της. Παράλληλα, πρότεινε την αθώωση μιας 20χρονης, που φερόταν να έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Προσχεδιασμένη η επίθεση

Η εισαγγελέας κατά την τοποθέτησή της ανέφερε πως η 39χρονη δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της, ενώ θεωρεί πως ήταν προσχεδιασμένη η επίθεση με το καυστικό υγρό, καθώς η ίδια το είχε αγοράσει πέντε ημέρες πριν από το συμβάν και το είχε βάλει σε ένα μπουκαλάκι των 100ml.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν πείθεται από τον ισχυρισμό της 39χρονης ότι είχαν καυγαδίσει με το θύμα και ότι έριξε το καυστικό υγρό για λόγους αυτοάμυνας, καθώς το θύμα κοιμόταν, όταν έγινε η επίθεση.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, η 39χρονη στην απολογία της ανέφερε: «Εγώ είμαι το θύμα. Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε και θα είχαμε άλλη μία γυναικοκτονία».

Ζήτησε απαλλαγή της 20χρονης

Σε ό,τι αφορά την 20χρονη φίλη της 39χρονης, η εισαγγελέας σημείωσε ότι η εμπλοκή της ήταν δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες, με τη δεύτερη επικοινωνία, μάλιστα, να έγινε ενώ η ίδια βρισκόταν στο εξωτερικό όπου σπουδάζει.

Σύμφωνα με το Cretalive η εισαγγελέας είπε ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας της και επειδή δεν είχε γνώση του ποιος είναι ο 37χρονος, πίστευε ότι θα βοηθούσε μια φίλη της να τα ξαναβρεί με τον άντρα της.

Όσο για τον 46χρονο ταξιτζή η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, θεωρώντας ότι ήξερε ότι εκείνη τη στιγμή φυγάδευε την 39χρονη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο