σολωνος
Αναμένονται απαντήσεις από την νεκροψία

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, η είδηση για το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στην οδό Σόλωνος.

Αναπάντητο μένει τα ερωτήματα για το πώς βρέθηκε και ποια είναι η μητέρα του. Οι έρευνες συνεχίζονται σε δύο κατευθύνσεις. Είτε κάποια γυναίκα απέβαλλε και το πέταξε στο σύστημα αποχέτευσης είτε, κυκλοφορεί και το σενάριο να έγινε κάποια παράνομη έκτρωση.

Εν αναμονή της νεκροψίας – νεκροτομής

Ορισμένες από τις απαντήσεις αναμένονται από την νεκροψία – νεκροτομή, για το πόσο μηνών ήταν το έμβρυο καθώς και τα αίτια θανάτου του.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για να εξεταστεί και τα αποτελέσματα αναμένονται, ίσως και σήμερα.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε και αυτοψία στους χώρους που στεγάζονται οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καθώς και στο γειτονικό κτίριο, που υπάρχει μαιευτήριο, παρουσία εισαγγελέα, ενώ ζητήθηκε και λίστα με όλες τις γυναίκες που επισκέφτηκαν τη δομή.

Πάντως, για την ώρα, φαίνεται πως οι υπάλληλοι και οι γιατροί που έχουν δώσει κατάθεση, φέρεται να έχουν πει πως δεν γνωρίζουν κάτι σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως το έμβρυο εντόπισε σε αποχέτευση, δίπλα στα γραφεία της ΜΚΟ και ο υπάλληλος αποφράξεων που το βρήκε το παρέδωσε στους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο υπάλληλος αποφράξεων, ενημέρωσε  τους υπεύθυνους της ΜΚΟ για το μακάβριο εύρημα και εκείνοι του απάντησαν ότι θα κάνουν άμεσα όσα απαιτούσε η περίσταση.

Γιατί καθυστέρησε η ΜΚΟ να ενημερώσει την αστυνομία

Το νεκρό βρέφος τοποθετήθηκε σε ένα «ψυγείο» στα γραφεία της ΜΚΟ, αλλά φαίνεται που οι Αρχές δεν ειδοποιήθηκαν άμεσα. Οι υπεύθυνοι της δομής έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για την καθυστέρηση αυτή, η οποία εγείρει σημαντικά ερωτήματα.

Στις 18:30 ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων μετέβη στο ΑΤ των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε μαζί του και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα