φαρμακεια
Στάση εργασίας αύριο 11:00-14:30 στα φαρμακεία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία στα Τέμπη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο (28/2) από 11:30 έως τις 14:30 τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο στάσης εργασίας που κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Με την συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των συγγενών που ζητούν δικαίωση και ενώνοντας τη φωνή τους με τις φωνές όλων των Ελλήνων απαιτούν από την πολιτεία να διασφαλίσει με κάθε τρόπο ότι θα αποδοθούν ευθύνες και οι υπαίτιοι της τραγωδίας δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιρια
Καιρός: Μπαράζ βροχών και καταιγίδων για τριήμερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα
Απαραίτητη η ομπρέλα τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Δημήτρη Ζιακόπουλου για τις περιοχές που θα βρεθούν σε κλοιό καταιγίδων.
Καιρός: Μπαράζ βροχών και καταιγίδων για τριήμερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα