Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 18χρονος μετά από τροχαίο
Δεν τα καταφερε ο 18χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ ύστερα απο τροχαίο δυστύχημα

Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από 8 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρόδου, ένας 18χρονος.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, όταν η μηχανή που οδηγούσε, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου στην επαρχιακή οδό Ρόδου Καλλιθέας.

Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν όλες αυτές τις ημέρες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα διερευνά η τροχαία Ρόδου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΣΑΜΕΑ
ΑΣΕΠ: Στη Βουλή οι «κόφτες» για τα άτομα με αναπηρία – Παρέμβαση ΕΣΑμεΑ
Η ΕΣΑμεΑ καταγγέλλει αποκλεισμούς ΑμεΑ από τους Δήμους - Αίτημα για διπλασιασμό μορίων και κατάργηση των εξαιρέσεων σε ειδικότητες «αιχμής»
ΑΣΕΠ: Στη Βουλή οι «κόφτες» για τα άτομα με αναπηρία – Παρέμβαση ΕΣΑμεΑ