Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
«Όταν υποκλέπτετε την ιδιωτικότητα ¨φίλων¨ και εχθρών και δεν μπορείτε να  διασφαλίσετε  εν έτει 2023  τη διαδρομή ενός τρένου, τότε  η παθογένεια και η ανικανότητα στοιχειώνουν τη χώρα μας»

Στη διαρκή προσπάθεια διαχείρισης της σιωπής και του λόγου μου, στη παρούσα συγκυρία κρίνω ότι οφείλω να διαλέξω το δεύτερο.

1ο βαγόνι. Όταν μια τραγωδία έχει προαναγγελθεί , τότε μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα.

2o βαγόνι. Όταν κύριε πολιτικά υφιστάμενε δηλώνετε ότι αναλαμβάνετε την αντικειμενική ευθύνη , τότε πάτε κατευθείαν στο σπίτι σας. Η υπερφίαλη  περιφορά ένθεν κακείθεν της ηχηρής συνεπωνυμίας σας,  πρέπει να λάβει ένα εξίσου ηχηρό τέλος. 

3o βαγόνι. Όταν κύριε πολιτικά προϊστάμενε παίρνετε  την εξουσία με αιχμή του δόρατος το επιτελικό κράτος και τον ορθολογισμό της Δημόσιας Διοίκησης , η ευθύνη γίνεται ξεκάθαρα υποκειμενική. 

4o βαγόνι. Όταν δεν προστατεύετε τα βασικά κοινωνικά αγαθά του λαού σας , τότε δεν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν.

5o  βαγόνι. Όταν υποκλέπτετε την ιδιωτικότητα ¨φίλων¨ και εχθρών και δεν μπορείτε να  διασφαλίσετε  εν έτει 2023  τη διαδρομή ενός τρένου, τότε  η παθογένεια και η ανικανότητα στοιχειώνουν τη χώρα μας.

 ... Όταν κυρίες και κύριοι διεκδικητές της μικρής ή μεγαλύτερης εξουσίας του τόπου σας,  ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων , αρχίσετε πάλι, σα να μη συμβαίνει τίποτα, να σουλατσάρετε ακατάσχετα την ματαιοδοξία σας πληρώνοντας αδρά βεβαίως το αντάλλαγμα, τότε όλα είναι ένα μεγάλο θεαθήναι.

* Τζίκας Γιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκλογές
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;
Σε λιγότερο από δύο μήνες  διεξάγονται οι ευρωεκλογές και τα επιτελεία των κομμάτων ανεβάζουν στροφές, ανακοινώνουν υποψηφίους  και προετοιμάζονται...
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;