super market
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για παραπλανητικές προσφορές στα σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μαρκετ, συνεχίζουν να παραπλανούν τους καταναλωτές με προωθητικές ενέργειες «1+1» δώρο και -50%, ενώ είναι ασύμφορες, στον βωμό του κέρδους και αδιαφορώντας για την κατάσταση και την ακρίβεια που επικρατεί, αλλά και την αδυναμία των πολιτών να αγοράσουν ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι προσφορές θα σταματήσουν σε όσα προϊόντα αποδεδειγμένα έχουν αυξήσει τις τιμές τους από τις 10 Ιανουαρίου και έπειτα, εκτός από τα προϊόντα που λήγουν σύντομα.

Δείτε την έρευνα στα σούπερ μάρκετ που έκανε το Mega και διαπίστωσε πως το «γλέντι» των παραπλανητικών προσφορών… καλά κρατεί.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!