ανηλικη
Δύο κορίτσια που ξεκίνησαν για να πάνε στο σχολείο τους στην Καισαριανή έπεσαν στα δίχτυα ενός σκοτεινού κυκλώματος που τα παγίδευσε και τα εξαφάνισε.: «Τις έκρυβαν σε εγκαταλελειμμένα σπίτια»

H εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ερεύνησε και ξεσκέπασε ένα σκοτεινό κύκλωμα που εξαφανίζει και εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια στην Αθήνα.

Η έρευνα για το κύκλωμα ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα όταν ένα κορίτσι ξεκίνησε για να πάει στο σχολείο του στην Καισαριανή, το οποίο βρίσκεται 10 λεπτά από το σπίτι του και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Στην εκπομπή μίλησαν ο πατέρας και ο θείος μιας από τις δύο φίλες που αγνοούνταν από σχολείο της Καισαριανής. Η φίλη της είχε καταφέρει να διαφύγει από το κύκλωμα και μίλησε για την δράση του.

«Η κόρη μου έκανε παρέα με την άλλη κοπέλα που είχαν χαθεί μαζί και την είχε φέρει σε επαφή με δύο άλλα άτομα πιο μεγάλης ηλικίας εκτός σχολείου. Φαίνεται ότι υπήρχε και κάποιος άλλος που την παρέσυρε και την έκανε να πιστεύει ότι θα περνούσε καλά μαζί του για να την εκμεταλλευτεί», λέει χαρακτηριστικά.

«Πήρε κανονικά την τσάντα της με τα πράγματά της το πρωί για να πάει στο σχολείο και δεν την ξαναείδαμε. Στο γυμνάσιο που ήταν στο Παγκράτι παλιά είχε υποστεί bullying και αναγκάστηκα και την πήρα. Είχαν παραποιήσει μία φωτογραφία της και είχαν βάλει γυμνό σώμα και από ό,τι έμαθα πριν ένα μήνα, την έδερναν κιόλας», συμπλήρωσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Στην κάμερα της εκπομπής αναφέρει ότι μίλησε με την φίλη της κόρης του που επέστρεψε σπίτι της και του είπε ότι έφυγαν για να βρουν τον «φίλο» τους και μαζί πήγαν να συναντήσουν έναν άλλον στο Μοναστηράκι.

«Αυτός που τους περίμενε στο Μοναστηράκι είναι επικίνδυνος. Είναι εκείνος που μπλέκει και εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια. Φύγανε με αυτόν και πήγαν σε ένα ακατοίκητο σπίτι στον Περισσό. Μετά τις πήγε σε ένα σπίτι στου Ζωγράφου όπου γίνονταν άσχημα πράγματα εκεί και με άλλα ανήλικα. Στην συνέχεια τις μετέφερε στον Καρέα και τις άφησε έξω από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η άλλη κοπέλα βρήκε τότε την ευκαιρία να διαφύγει. Η κόρη μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση…», καταλήγει.

Ο θείος της κοπέλας που έπεσε στα δίχτυα του επικίνδυνου αυτού άνδρα που παρασύρει και εξαφανίζει ανήλικα κορίτσια, δήλωσε πως υπάρχει σκίτσο του που έφτιαξε η κοπέλα που ξέφυγε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...