αστυνομία
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
33χρονη εξαφανίστηκε στη Ρόδο

Μία 33χρονη ασφαλιστική και χρηματοοικονομική σύμβουλος εξαφανίστηκε στη Ρόδο, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα των αστυνομικών και των λιμενικών.

Η 33χρονη δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί και η εξαφάνισή της δηλώθηκε από έναν 55χρονο φίλο της.

Τα στοιχεία της

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, η 33χρονη γυναίκα έχει ύψος 1,80 μ., μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ η σωματική διάπλαση είναι κανονική.

Η γυναίκα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και, όπως δήλωσε ο φίλος της, επικοινώνησε μαζί του προχθές τα ξημερώματα με μήνυμα στο Viber καλημερίζοντάς τον, σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr.

Έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του και εξαφανίστηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βανδαλισμοι
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο – Στόχος ξανά σχολικός χώρος
Ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα μετά τις ζημιές – Έκκληση για προστασία των σχολείων και άμεση αποκατάσταση
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο – Στόχος ξανά σχολικός χώρος
αεροπλάνο
«Καμπανάκι» από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης: «Αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν, δεν θα έχουμε καύσιμα»
«Σήμα κινδύνου» από τις ευρωπαϊκές αεροπορικές: Ο πόλεμος στο Ιράν απειλεί την επάρκεια καυσίμων
«Καμπανάκι» από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης: «Αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν, δεν θα έχουμε καύσιμα»