Οπτική ψευδαίσθηση
Ένα διαφορετικό τεστ προσωπικότητας έχει γίνει viral και υπόσχεται να αποκαλύψει αυτό που μισείτε στον σύντροφό σας

Σε κάθε σχέση υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και δεν είναι όλα «μέλι γάλα». Μπορεί να μισούμε ορισμένα πράγματα για τους συντρόφους μας, κάτι που είναι αποδεκτό και φυσιολογικό. Ωστόσο, πολλές φορές προσποιούμαστε ότι είμαστε εντάξει με κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός μας, αλλά δεν το λέμε και το κρατάμε μυστικό.

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας θα σας αποκαλύψει τι μισείτε στον σύντροφό σας. Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Την κόκκινη κουρτίνα, τον γονατιστό άνδρα, το πρόσωπο ενός άνδρα, ή τον θυμωμένο άνδρα;

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Οπτική ψευδαίσθηση

Η κόκκινη κουρτίνα

Αν είδατε πρώτα την κόκκινη κουρτίνα, τότε είστε κάποιος που μισεί το δράμα και τις συγκρούσεις. Προσπαθείτε πάντα να μένετε μακριά από το δράμα. Μπορεί να είναι συναρπαστικό να βγαίνετε με κάποιον διασκεδαστικό, γοητευτικό και περιπετειώδη, αλλά μισείτε το σημείο που τα πράγματα παίρνουν την κατηφόρα και σας κατηγορούν για όλα, ενώ για κάποια πράγματα δεν ευθύνεστε εσείς. Επομένως, σταματήστε να είστε ο αποδιοπομπαίος τράγος και αρχίστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

Τεστ προσωπικότητας

Ο γονατιστός άνδρας

Αν είδατε πρώτα τον γονατιστό άνδρα, τότε μισείτε την συναισθηματική εξάρτηση και την προσκόλληση του συντρόφου σας. Μπορεί στην αρχή να είναι διασκεδαστικό αλλά δεν μπορείτε να ο ένας μακριά από τον άλλον, αλλά αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε ότι ασφυκτιείτε και πνίγεστε από τη συμπεριφορά τους, αλλά μπορεί να αισθανθείτε άσχημα αν πείτε την αλήθεια.

Τεστ προσωπικότητας

Το πρόσωπο ενός άνδρα

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο του άνδρα, τότε μισείτε το πείσμα του συντρόφου σας. Και οι δύο σύντροφοι πρέπει να συμβιβάζονται κατά καιρούς και να κάνουν υποχωρήσεις. Ωστόσο όταν ο σύντροφός σας συμπεριφέρεται με ανένδοτο και κυριαρχικό τρόπο, αυτό σας τρελαίνει, καθώς πάντα περιμένει να καταλάβετε τις ανάγκες και τα θέλω του, αλλά σπάνια κάνει αυτός το αντίστοιχο.

Τεστ προσωπικότητας

Ο θυμωμένος άνδρας

Αν παρατηρήσατε πρώτα τον θυμωμένο άνδρα, τότε δεν αντέχετε τα νεύρα. Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει τη συνήθεια να εκνευρίζεται και αυτό σας ενοχλεί. Ωστόσο, επιλέγετε να μη μιλάτε καθώς νιώθετε ότι έτσι θα χειροτερέψετε την κατάσταση και προτιμάτε να αφήσετε την κατάσταση να περάσει.

Είναι γεγονός ότι το να είσαι οξύθυμος δεν είναι ένα καλό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς, επομένως πρέπει να μιλήσετε αλλά να αντιμετωπίσετε την κατάσταση αυτή με ήπιο τρόπο. Αν χάσετε την ψυχραιμία σας, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα, αλλά είναι σημαντικό να μιλήσετε.

Τεστ προσωπικότητας

πηγή: FOXreport.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aselgeia_8.jpg
Στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθήτριας Α΄ Γυμνασίου
Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα καταδικαστεί για άλλες δύο περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος μαθητριών
Στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθήτριας Α΄ Γυμνασίου