Κοινωνία

Ακρωτηριάστηκε οπλίτης της ΕΛΔΥΚ μετά από ατύχημα σε εκπαίδευση

στρατός
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ατύχημα του οπλίτη είχε αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του

Ένας 23χρονος οπλίτης που υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που προκλήθηκε μετά από την έκρηξη χειροβομβίδας κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

Στον ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του 23χρονου προχώρησε το υγειονομικό προσωπικό, ενώ τραυματίστηκε και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο μάτι, σύμφωνα με το philenews.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Στρατιώτης Μ.Κ. ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.»

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία