Φρίκη: Πατέρας βίαζε τις κόρες του - Συγκλονίζει 22χρονο κορίτσι
Πατέρας προφυλακίστηκε γιατί κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του

Νέα υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε, όταν ένας πατέρας κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε στις ανήλικες κόρες του.

Σύμφωνα με το Star, τον κατήγγειλαν τα ίδια του τα παιδιά.

Οι ανήλικες ζούσαν αυτή την κόλαση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή τα κορίτσια όταν ήταν σε ηλικία 16 και 13 ετών κατάφεραν να εξομολογηθούν η μία στην άλλη το περιστατικό και πήγαν να καταγγείλουν το περιστατικό. Σημειώνεται ότι ο άνδρας βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως.

Σύμφωνα με την 22χρονη, tη μεσαία κόρη της οικογένειας, η μητέρα τους είχε φύγει από το σπίτι, αλλά πριν φύγει είχε πει στην μεγάλη της κόρη να μην φοράει σορτσάκια μπροστά στον πατέρα της.

«Η μητέρα μας δεν ήρθε να μας δει, δεν έχω επαφή μαζί της», είπε η νεαρή και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενη που είναι στις φυλακές Τριπόλεως, όταν τον είδα του είπα "μου κατέστρεψες την παιδική ηλικία"».

«Δεν πρέπει να βγει ποτέ από την φυλακή γιατί μπορεί να κάνει το ίδιο και αλλού», πρόσθεσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο πατέρας της οικογένειας είχε πει στα τηλεοπτικά μέσα ότι «δυσκολεύεται να ζήσει την οικογένεια του και να ταΐσει τα τέσσερα παιδιά του από τότε που έφυγε από το σπίτι η σύζυγός του».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του βιβλίου Ιθάκη
Αλέξης Τσίπρας: Επιτάχυνση για το νέο κόμμα – «Κλειδώνει» το μανιφέστο έως το τέλος Απριλίου
Το άρθρο-μανιφέστο του Τσίπρα που αλλάζει τις ισορροπίες στην κεντροαριστερά
Αλέξης Τσίπρας: Επιτάχυνση για το νέο κόμμα – «Κλειδώνει» το μανιφέστο έως το τέλος Απριλίου