Thumbnail
Παραλύει το κέντρο της Αθήνας αύριο (20/02) με τις κινητοποιήσεις

Κατεβαίνουν αύριο (20/02) οι αγρότες με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας για να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Έτσι αναμένεται να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους, ενώ η τροχαία αναμένεται να προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 18:30.

Συγκεκριμένα, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Επιπλέον, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Παράλληλα, τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες, οι οποίοι δεν θα μετακινηθούν με τα τρακτέρ τους για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, θα σταθμεύσουν σε χώρους του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, στο Μαρούσι.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας λόγω των αυριανών αγροτικών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας, θα δώσει λίγο μετά τις 16:00 η Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου και ο Προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (Θ.Ε.Π.Ε.Κ.) Θεοφάνης Αναγνώστου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνταξιούχοι
Συντάξεις: Στον «τοίχο» χιλιάδες εκπαιδευτικοί λόγω του κόστους εξαγοράς πλασματικών ετών
Κραυγή αγωνίας για την οικονομική εξόντωση εκπαιδευτικών που δεν υπέβαλαν αίτηση έως το 2016
Συντάξεις: Στον «τοίχο» χιλιάδες εκπαιδευτικοί λόγω του κόστους εξαγοράς πλασματικών ετών
σειρήνες πολέμου
Κύπρος: Οδηγίες στα σχολεία για όταν χτυπούν οι σειρήνες πολέμου
Το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου εξέδωσε έγγραφο με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στα σχολεία, σε περίπτωση επίθεσης
Κύπρος: Οδηγίες στα σχολεία για όταν χτυπούν οι σειρήνες πολέμου
Συνταξιούχους υπολογίζει ευρώ σε χαρτονομίσματα με κομπιουτεράκι
Πώς η αργία της 25ης Μαρτίου αλλάζει τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Απριλίου
Η μετατόπιση αυτή οφείλεται στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, η οποία φέτος συμπίπτει με τις ημέρες που παραδοσιακά ξεκινούν οι...
Πώς η αργία της 25ης Μαρτίου αλλάζει τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Απριλίου