pateras palaioxristianwn
Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γούρνης: «Ενημερώθηκα ότι εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στον δήμο μας και αμείβεται κανονικά».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, εργάζεται κανονικά ως δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γούρνης: «Ενημερώθηκα ότι εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στον δήμο μας και αμείβεται κανονικά».

Μάλιστα, κάνει χρήση της τεχνολογίας, αφού δεν παρευρίσκεται αυτοπροσώπως εκεί, αλλά εργάζεται εξ' αποστάσεως μέσω ίντερνετ.

Έρευνα και για το ενδεχόμενο αιμομιξίας στην οικογένεια των παλαιοχριστιανών

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο MEGA το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, καθώς σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας, «το ένα παιδί ήταν έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία θα ζητήσει να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα