Τη ζωή του έχασε ένας 20χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Δέλτα Κορίνθου, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει τραγικό θάνατο.
Σοβαρό δυστύχημα και την Παρασκευή
Το απόγευμα της Παρασκευής, σημειώθηκε ακόμα ένα θανατηφόρο Τροχαίο στην στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών στο Μπολάτι, με έναν 20χρονο να χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο. Το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στη διασταύρωση με Μπολάτι.
Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με μηχανάκι, με αποτέλεσμα το δίκυκλο με τον αναβάτη να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στο οδόστρωμα. Ο δικυκλιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς ο νεαρός κατέληξε απο τα βαριά τραύματα.
Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom