Εφιάλτης για 46χρονη: Κρατούμενος φυλακών και συγγενείς του την εξέδιδαν – Την κρατούσαν όμηρη και τη βίασαν
Την εξανάγκασαν να εκδίδεται με απειλές για τη ζωή της - Τηλεφωνούσαν σε φιλικό της πρόσωπο ζητώντας οικονομική βοήθεια και έπαιρναν εκείνοι τα χρήματα

Μια φρικιαστική υπόθεση εκμετάλλευσης και εξαναγκασμού σε πορνεία μιας 46χρονης από τη Γερμανία, η οποία έπεσε θύμα εμπορίας ανθρώπων από έναν άνδρα κρατούμενο των φυλακών που με απειλές, την ανάγκασε να πάει σε ένα σπίτι, όπου την φυλούσαν συγγενείς του και, σε συνεργασία με συνεργό τους την εξέδιδαν στην Αθήνα και στην περιοχή του Βόλου, παίρνοντας οι ίδιοι την αμοιβή…

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη εντόπισαν τη 46χρονη γυναίκα σε περιοχή της Ν. Ιωνίας και φαίνεται πως εκδιδόταν παρά τη θέλησή της, ενώ για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων, για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη.

Όλοι οι φερόμενοι ως δράστες που κατηγορούνται για την εμπορία ανθρώπων και το βιασμό της γυναίκας είναι Έλληνες. Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών, μια 37χρονη, έναν 46χρονο, έναν άνδρα 61 ετών, μια 55χρονη, έναν 52χρονο, μια 65χρονη και μια 40χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον Απρίλιο του 2020 ο 41χρονος, ήδη κρατούμενος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων σε βάρος της 46χρονης, η οποία είχε επαναπατριστεί, κατάφερε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και με απειλές κατά της ζωής της, την εξανάγκασε να πάει σε σπίτι συγγενικών του προσώπων.

Σε αυτό το σπίτι η 46χρονη παρέμεινε για ένα μήνα, χωρίς να μπορεί να βγει από αυτό, διαρκώς φρουρούμενη από τα συγγενικά του πρόσωπα (37χρονη, 46χρονο, 61χρονο και 55χρονη), δεχόμενη παράλληλα χρήση βίας και απειλές κατά της ζωής της.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 37χρονη πήρε το κινητό τηλέφωνο του θύματος και προσποιούμενη την 46χρονη, έστελνε μηνύματα σε φιλικά της πρόσωπα, δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία και έπαιρνε η ίδια!

Στη συνέχεια ο 61χρονος, σε συνεννόηση με τον 41χρονο, μετέφερε αεροπορικώς την άτυχη γυναίκα στην Αθήνα, όπου την παρέδωσε στον 52χρονο συνεργό τους. Εκείνος με τη σειρά του φέρεται να την εξανάγκαζε καθημερινά σε ερωτική συνεύρεση μαζί του, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε σε οίκους ανοχής, όπου η 46χρονη αναγκαζόταν να εκδίδεται και το σύνολο των εσόδων από τις ερωτικές συνευρέσεις της διαχειριζόταν ο 52χρονος με την 65χρονη!

Ερωτικά ραντεβού στη Ν. Ιωνία

Αρχές του 2021, ο 52χρονος μετέφερε την 46χρονη σε περιοχή της Θεσσαλίας, όπου από μαζί με την 40χρονη την εξανάγκαζαν με την απειλή, αλλά και με τη χρήση βίας να κάνει ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία κανόνιζε ο ίδιος μέσω αγγελιών που είχε αναρτήσει σε πλήθος ιστοσελίδων του διαδικτύου, ενώ διαχειριζόταν και το σύνολο των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού, χωρίς να λαμβάνει η 46χρονη κάποιο μέρος από αυτά.

Τέλος, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο 52χρονος, έχοντας στη κατοχή του το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας, έστελνε μηνύματα σε φιλικό της πρόσωπο, όπου προσποιούμενος εκείνη, δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία παραλάμβανε ο ίδιος.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ενώ η 46χρονη, αφού εξετάστηκε από Ιατροδικαστή, της παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυμναστική
Πόσο συχνά πρέπει να γυμναζόμαστε
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πόσο συχνά πρέπει να γυμνάζεστε, ανάλογα με τους στόχους σας και ποιες ασκήσεις μπορείτε να συμπεριλάβετε κατά τη...
Πόσο συχνά πρέπει να γυμναζόμαστε