astynomia-kordela
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος γνωστού Υoutuber

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε γνωστό Υoutuber, ο οποίος κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media. 

Σε βάρος του 35χρονου που οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη στον εισαγγελέα ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ' επάγγελμα (κακούργημα), και σωματική βλάβη εις βάρος αδύναμων ατόμων (πλημμέλημα).

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να υποστήριξε ότι υπήρξε συναίνεση με τα άτομα που κατηγορείται ότι κακοποίησε, για τα οποία επίσης, διατηρεί επιφυλάξεις ότι ήταν ΑΜΕΑ.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Η σύλληψη

Ο ανωτέρω συνελήφθη στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (6/2), προέβη σε νέα ζωντανή μετάδοση τέτοιων πράξεων, εις βάρος δύο αδύναμων ατόμων, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Στις νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά σκληροί δίσκοι και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκλογες
Άλλος, παλιός και νέος, για νέο κόμμα...
«Τώρα η δεξιά και η ακροδεξιά έχουν κι άλλες εκδοχές να μας προσφέρουν. Και δεν αρκούσε η τελευταία διχοτόμηση του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτά είναι σε αναμονή»
Άλλος, παλιός και νέος, για νέο κόμμα...