astynomia-kordela
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος γνωστού Υoutuber

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε γνωστό Υoutuber, ο οποίος κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media. 

Σε βάρος του 35χρονου που οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη στον εισαγγελέα ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ' επάγγελμα (κακούργημα), και σωματική βλάβη εις βάρος αδύναμων ατόμων (πλημμέλημα).

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να υποστήριξε ότι υπήρξε συναίνεση με τα άτομα που κατηγορείται ότι κακοποίησε, για τα οποία επίσης, διατηρεί επιφυλάξεις ότι ήταν ΑΜΕΑ.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Η σύλληψη

Ο ανωτέρω συνελήφθη στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (6/2), προέβη σε νέα ζωντανή μετάδοση τέτοιων πράξεων, εις βάρος δύο αδύναμων ατόμων, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Στις νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά σκληροί δίσκοι και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα