κεριά, θάνατος
Μεγάλο πένθος για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ

Σοκ και θλίψη βιώνει η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής, αλλά και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ, καθώς ένας 15χρονος μαθητής και ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από ασθένεια.

Ο μικρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στην Ακαδημία από την ηλικία των 5 ετών και τον «διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες».

Αναλυτικά, το μήνυμα της Ακαδημίας:

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανούλη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pano-gia-sigxoneusistmimaton
Αντιδρούν μαζικά οι Σύλλογοι Γονέων: «Όχι άλλα παιδιά-νούμερα σε τάξεις-αποθήκες»
Καταγγελίες για γνωματεύσεις και διαγνώσεις που αγνοούνται μέχρι και για αδέρφια που στέλνονται σε διαφορετικά σχολεία
Αντιδρούν μαζικά οι Σύλλογοι Γονέων: «Όχι άλλα παιδιά-νούμερα σε τάξεις-αποθήκες»
zaxaraki
ΟΛΜΕ σε Ζαχαράκη για «μπλόκο» στην εγγραφή προσφύγων στα εσπερινά σχολεία: «Θα μείνουν εκτός εκπαίδευσης!»
Εκτός σχολείου οι ενήλικοι πρόσφυγες: Η ΟΛΜΕ «κρούει» τον κώδωνα του κινδύνου
ΟΛΜΕ σε Ζαχαράκη για «μπλόκο» στην εγγραφή προσφύγων στα εσπερινά σχολεία: «Θα μείνουν εκτός εκπαίδευσης!»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φτάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική
«Η δίοδος προς την Ελλάδα κλείνει» – Σκληραίνει η στάση Μητσοτάκη για τη μετανάστευση
Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φτάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική