Viral είχε γίνει πριν λίγες μέρες ο αγρότης Νίκος Καρυπίδης, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα και ξέσπασε αγανακτισμένος μπροστά στις κάμερες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Χθες το πρωί (01/02) ο ίδιος αγρότης από τα Βούναινα Λάρισας, μίλησε για τις τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και για τις αγροτικές κινητοποιήσεις λόγω ακρίβειας.
Ο κ. Νίκος Καρυπίδης τόνισε στην πρωινή εκπομπή του OPEN: «Αυτό που συμβαίνει με τα εγχώρια και τα εισαγωγής προϊόντα, δεν μπορεί να το εξηγήσει κανείς. Δεν γίνεται να έρχεται η πατάτα από την Αίγυπτο και να φτάνει στο ράφι με 90 λεπτά και η πατάτα Νευροκοπίου να έχει 98 λεπτά.
Τα λεφτά αυτά τα τρώει το σύστημα, ο μεσάζοντας. Τα χέρια που αλλάζουν τα προϊόντα για να φτάσουν στο ράφι».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα
«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom