Κακοποίηση σκύλου
Μαρτυρικός θάνατος για σκύλο, τον κακοποίησαν με μεταλλική βέργα

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης σκύλου στην περιοχή των Μεγάρων, με μια 50χρονη γυναίκα να εντοπίζει νεκρό το τσομπανόσκυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο τετράποδο έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού του και δίπλα του εντοπίστηκε μία μεταλλική βέργα, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων.

Από την ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μεγάρων, η οποία το απόγευμα της ιδίας ημέρας μετέφερε το άψυχο τετράποδο στον κτηνίατρο.

Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το τσομπανόσκυλο έφερε μία οπή διαμέτρου 2 εκατοστών περίπου στη δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν αβαθής με μέγιστο βάθος τα 3 εκατοστά περίπου και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώνετε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο, χωρίς όμως να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Εν συνεχεία το τετράποδο μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποτέφρωσή του.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η μεταλλική ράβδος έχει μεταφερθεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως καταγγέλλει η οργάνωση «Αδέσποτος Παλμός», άλλο ένα πλάσμα δολοφονήθηκε, καθώς η Μπουμπού, όπως αναφέρει και η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή έχοντας ένα παλούκι καρφωμένο από πίσω.

Κακοποίηση σκύλου

Η ανάρτηση

«Αγαπημένοι φίλοι γνωρίζουμε πως βλέποντας αυτές τις εικόνες μας ήρθε για ακόμα μια φορά ο Όλιβερ. Μόλις γύρισα από το ΑΤ Μεγάρων. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να πούμε τώρα τίποτα διότι έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες που δεν θέλουμε να τις πούμε καθώς ίσως κάποιοι προετοιμαστούν. Εάν κάποιες από τις υπόνοιες μας βγουν αληθινές τότε υπάρχει μια μεγάλη νίκη. Τρίτη Τετάρτη θα κάνουμε μια νέα δημοσίευση ολοκληρωμένη.  Απλά εμπιστευτείτε μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω στον Διοικητή του ΑΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Δημήτριο Βανάκα, τον αξιωματικό Marios Stathopoulos που ξεπερνάει πάντα το έργο του στην ΕΑ και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον εισαγγελέα… Κρατήστε αυτά προς ώρας…

Δεν θα γίνει καμία δήλωση σε κανάλια ,δημοσιογράφους που μας έχουν καλέσει έως ότου κλείσουμε κάποια πράγματα. Σας ευχαριστούμε.

Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη… Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας… Στα Μέγαρα…»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ναρκωτικα.jpg
Καταγγελία από τους γονείς 16χρονης μαθήτριας της οποίας η φίλη είχε πεθάνει από κοκτέιλ ναρκωτικών
Νέα υπόθεση με συμμορία ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα
Καταγγελία από τους γονείς 16χρονης μαθήτριας της οποίας η φίλη είχε πεθάνει από κοκτέιλ ναρκωτικών