autokinito_troxaio
Ανεξέλεγκτη πορεία αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε σταθμευμένα

«Τρελή» πορεία αυτοκινήτου σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, όταν όχημα προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια σε άλλα πέντε.

Συγκεκριμένα, η σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων προκάλεσε εν συνεχεία καραμπόλα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη συμβολή των οδών Ανθέων με Λασκαράτου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μετά την πρώτη σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το ένα εκ των δύο οχημάτων προσέκρουσε διαδοχικά σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα στα οποία προκλήθηκαν φθορές. 

Για τον απεγκλωβισμό των οδηγών απαιτήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, που έσπευσε με δύο οχήματα και επτά πυροσβέστες.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς το οποίο εφημέρευε.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες. Έρευνα διεξάγει η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολιτης
“Πόσο ωραίο είναι να είσαι έντιμος”!
«Αν δεν υπάρχουν κανόνες, αν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, αν η παρανομία είναι τόσο γενικευμένη, τι ακριβώς πολιτεία και κοινωνία είμαστε;»
“Πόσο ωραίο είναι να είσαι έντιμος”!
Υπουργείο Παιδείας
Υπερωρίες: Εντολή για έλεγχο στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης
Έλεγχος νομιμότητας για τις υπερωρίες στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης – Έγγραφο του Υπηρεσιακού Γραμματέα
Υπερωρίες: Εντολή για έλεγχο στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης