Λέκκας
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Για τον σεισμό μεγέθους 4,9 βαθμών Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί (27/01) ανοιχτά της Σάμου

Καθησυχαστικός ήταν ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας για τον σεισμό μεγέθους 4,9 βαθμών Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί (27/01) ανοιχτά της Σάμου. 

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 25 χλμ. Βόρεια Βορειοανατολικά του Βαθέος Σάμου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 12,9 χλμ.

Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα ο σεισμός έγινε αισθητός στην Σάμο αλλά δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Αν υπάρξει μεγαλύτερος σεισμός, θα γίνει προς την πλευρά της Τουρκίας, δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα. Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί σε αιμοδοσία
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
Έως έξι αιμοληψίες ή παροχές αιμοπεταλίων τον χρόνο – Τι προβλέπει η νομοθεσία και ποιες είναι οι προϋποθέσεις
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
ΑΣΕΠ
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
Συνολικά, 17 διαφορετικά κριτήρια καθορίζουν τη βαθμολογία κάθε υποψηφίου, επηρεάζοντας άμεσα τη σειρά κατάταξης στους πίνακες.
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση
Εκπαιδευτικοί με ίδια χρόνια υπηρεσίας και ίδιες προϋποθέσεις, καλούνται να πληρώσουν εντελώς διαφορετικά ποσά για το ίδιο δικαίωμα.
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση