Δολοφονία στη Χαλκίδα
Με αυτά τα μαχαίρια δολοφόνησε η 39χρονη τον ξυλουργό στη Χαλκίδα: «Έγινε σφαγή, παντού υπήρχαν αίματα»

Με τα δύο αυτά μαχαίρια δολοφόνησε η 39χρονη τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα, όταν του έστησε ενέδρα κάτω από το σπίτι του το Σάββατο.

Το ένα μαχαίρι, μήκους 31 εκατοστών, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητου του θύματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Το δεύτερο, μήκους 27 εκατοστών, το αφαίρεσαν από το άψυχο σώμα του 43χρονου, καθώς βρέθηκε καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του.

Κοντά στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε το αυτοκίνητο της 39χρονης. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε ένα μπρελόκ με έξι κλειδιά, μεταξύ των οποίων και του αυτοκινήτου.

Μαχαίρια - Δολοφονία στη Χαλκίδα
Μαχαίρια - Δολοφονία στη Χαλκίδα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Αχ. Καραμανλής
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έλεγχος για επιδοτήσεις 224.000 ευρώ στον Κώστα Αχ. Καραμανλή
Οσμή σκανδάλου με παράνομες αγροτικές ενισχύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ – Ποιους «καίνε» οι φάκελοι για κακουργηματικές πράξεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έλεγχος για επιδοτήσεις 224.000 ευρώ στον Κώστα Αχ. Καραμανλή
Χτυπήθηκε ελικόπτερο των ΗΠΑ στο Ιράν
Ιράν: Διασώθηκε ένας πιλότος του F-15 εν μέσω πυρών – Χτυπήθηκε αμερικανικό ελικόπτερο
Οι ΗΠΑ διέσωσαν τον έναν από τους δύο πιλότους - Ανθρωποκυνηγητό στο Ιράν για τον δεύτερο με υποσχέσεις για «πολύτιμα βραβεία»
Ιράν: Διασώθηκε ένας πιλότος του F-15 εν μέσω πυρών – Χτυπήθηκε αμερικανικό ελικόπτερο