Δεν προκάλεσε πρόβλημα στη ναυσιπλοΐα από την εμπλοκή αγκυρών του φορτηγού πλοίου ro-ro "Ακρίτας", υπό σημαία Κύπρου, με πλαγιοδετημένο κρουαζιερόπλοιο χωρίς επιβάτες, το "Aegean Odyssey", υπό σημαία Παναμά, στο λιμάνι του Λαυρίου, σύμφωνα με το λιμενικό σώμα.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών χθες στο λιμάνι -βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ- το "Ακρίτας" κατά τη διαδικασία απόπλου επακούμβησε με το πλαγιοδετημένο "Celestyal Discovery" υπό σημαία Μάλτας, που δεν είχε επιβάτες.
Στην προσπάθεια του "Ακρίτας" να αποφύγει το σημείο υπήρξε εμπλοκή της άγκυράς του με αυτή έτερου πλοίου, του "Aegean Odyssey"
Στο σημείο βρίσκονται δύο ρυμουλκά και με το φως της ημέρας και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών θα γίνει προσπάθεια απεμπλοκής των αγκυρών των δύο πλοίων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom