χιονι Θεσσαλονικη
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Καλύτερη είναι η εικόνα του χιονιά στη Θεσσαλονίκη

Καλύτερες φαίνεται να είναι οι καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη, καθώς αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους που παρέμεναν κλειστοί από χθες, Σάββατο 20/1 λόγω χιονόπτωσης.

Λίγο πριν τις 12 άνοιξε και ο επαρχιακός δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου. Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής είχε αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου αλλά και στην στην Επαρχιακή οδός Ξηροχωρίου – Προχώματος, η οποία παρέμενε κλειστή από χθες το βράδυ στο τμήμα από τη διασταύρωση Βαθυλάκκου – Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ξηροχωρίου.

Αίρεται η απαγόρευση για τα φορτηγά

Παράλληλα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο οδικό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρους άνω του 1,5 τόνου, καθώς και όλων των λεωφορείων, επί της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος του Κόμβου Κ-13 (Νοσοκομείο Αγ. Παύλος) έως το ύψος του Κόμβου Λαχαναγοράς.

Ακόμα, οι οδηγοί εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Από την απόφαση εξαιρούνται τα οχήματα τα οποία φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), εκείνα που φέρουν ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και χαρακτηριστικό Μ+S.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνάντηση Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΚΕΔΑΣΥ ΣΑΕΚ, Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών με Παπαδομαρκάκη
Στο τραπέζι ΚΕΔΑΣΥ και ΣΑΕΚ: Τι συζητήθηκε με τον γ.γ. του υπουργείου Παιδείας κ. Παπαδομαρκάκη
ΕΔΑΣΥ και ΣΑΕΚ: Στο επίκεντρο η υποστελέχωση και η οργανωτική αναβάθμιση
Στο τραπέζι ΚΕΔΑΣΥ και ΣΑΕΚ: Τι συζητήθηκε με τον γ.γ. του υπουργείου Παιδείας κ. Παπαδομαρκάκη
εκπαιδευση
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας: Ειδικές κατηγορίες μετάθεσης στο επίκεντρο της συνεδρίασης
Στο τραπέζι οι ειδικές κατηγορίες και οι υπηρεσιακές ρυθμίσεις στην εκπαίδευση - Η ενημέρωση των αιρετών ΔΑΚΕ
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας: Ειδικές κατηγορίες μετάθεσης στο επίκεντρο της συνεδρίασης