paidi
Κινδύνεψε η ζωή του – Το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας στους γιατρούς

Στη ΜΕΘ διασωληνωμένο βρέθηκε ένα αγοράκι 2,5 ετών αφού ενώ νοσούσε από την γρίπη του «γύρισε» σε εγκεφαλίτιδα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Οι γιατροί όμως και το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν εκεί και έκανα ότι μπορούσαν, έτσι το αγοράκι κέρδισε τελικά τη μάχη για τη ζωή, σύμφωνα με το neakriti.gr

Νιώθοντας ανακουφισμένοι μετά την περιπέτεια αυτή και αληθινά ευγνώμονες, οι γονείς του παιδιού ευχαριστούν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου, όπου αρχικά νοσηλεύτηκε ο μικρός Φίλιππος, το προσωπικό του ΕΚΑΒ αλλά και τους γιατρούς και το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ, υποστηρίζοντας πως η μοναδική σανίδα σωτηρίας για τα παιδιά και για μας που τα φροντίζουμε είναι οι δημόσιοι γιατροί και το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να στηριχτεί.

Τι αναφέρει η μητέρα

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε», αναφέρει η μητέρα του μικρού Φίλιππου, «μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων Βενιζελειο και ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης  καθώς και το ΕΚΑΒ για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν να κρατήσουν στη ζωή τον Φίλιππό μας, τον 2,5 ετών γιο μας.

Ενώ όλα ήταν καλά, ξαφνικά δεν ήταν. Έτσι γίνεται. Ξαφνικά. Μια γρίπη του προκάλεσε εγκεφαλίτιδα. Έπειτα από μια μέρα νοσηλείας στο Βενιζέλειο τελικά διασωληνωθηκε και μεταφέρθηκε  στη ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ  και κατόπιν στην  Παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ.

Δεν τον άφησαν καθόλου από τα μάτια τους. Τον πρόσεχαν και τον αγαπούσαν σαν να ήταν δικό τους παιδί. Μέχρι που τον έκαναν καλά και επέστρεψε στο σπίτι του.

Αυτό το λεκτικό ευχαριστώ είναι πολύ μικρό μπροστά στην αυτοθυσία αυτών των ανθρώπων. Το ευχαριστώ είναι άλλο: Στήριξη και ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Πώς θα μπορούσαμε να στηρίξουμε το γιο μας χωρίς τα δημόσια νοσοκομεία, χωρίς τους δημόσιους γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς τον ιατρικό εξοπλισμό, τα φάρμακα, χωρίς τις εγκαταστάσεις και τους διοικητικούς υπαλλήλους;

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, ενισχύστε το δημόσιο σύστημα υγείας. Είναι η μοναδική σανίδα σωτηρίας για τα παιδιά μας και για μας που τα φροντίζουμε.

Ενισχύστε το δημόσιο σύστημα υγείας για αυτά τα παιδιά και τους γονείς που έρχονται από μακριά και ταξιδεύουν με καράβια και αεροπλάνα για να νοσηλευτούν.

Για όλους αυτούς που υποφέρουν και έρχονται να γιατρευτούν.

Στηρίξτε και ενισχύστε το δημόσιο σύστημα υγείας για τους ασθενείς και τους εργαζομένους του», καταλήγει η οικογένεια του παιδιού

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σκύλος
Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που πυροβόλησε αδέσποτο σκύλο
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα
Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που πυροβόλησε αδέσποτο σκύλο
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά»
«Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδω όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα»
Κασσελάκης: «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά»